Share this content on Facebook!
02 Apr 2019

Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja myös mitä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon haaste http://seksia.net/ etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et ole yksin. 

Istuin Study Center data on sijaitsee myös vaikka eri yksilöt käyttävät seksiseuraa palvelut kasvavat ja myös prosenttia ihmisiä, jotka ajattelevat, se on hyvä menetelmä konferenssi yksilöitä kasvaa-jopa enemmän kuin 3. henkilöt, jotka raportti on internetissä dater ole todella mennyt pois henkilön kanssa, he ovat tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne helposti estää, sanoo Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Professori Arts, Sciences, sekä Engineering, University of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi,-- niin hyvin kuin luulen, että todella käyttää seksiseuraa." 

Reis tutkimukset sosiaalisen viestinnän sekä tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että analysoidaan, miten psykologia voi selventää joitakin seksiseuraa dynamiikkaa. 

Jotenkin seksiseuraa on eri ballgame kokous-henkilö todellisessa maailmassa-- sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Yleisesti tietää, koskevat ne ennen kuin voit todella tavata," Reis valtioiden ihmisistä täyttää verkossa. Sinun olisi pitänyt tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko laajaa keskustelujen kautta viestin tai sähköpostin. 

Ja vastaavasti, kun täytät henkilö offline-tilassa, et voi ymmärtää, paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun saat perustettiin jopa läheinen ystävä), tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos henkilö olet tyytyväinen lyhyesti baarissa). 

"Konsepti seksiseuraa ei ole uusi ehdotus," väittää Lara Hallam, tutkija, Department of Communication Research-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on tekemisissä hänen PhD-yhteys tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään internetissä daters todennäköisempää itse koota.). 

"Ihmiset ovat aina hyödyntää välittäjien, kuten äidit, läheiset ystävät, clergymans, tai ihmiset osallistujat, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukanaan. 

Jos täyttää jonkun kautta ystävä tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on menetelmä auttaa vahvistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden piirteet, ja niin edelleen). 

Ystävä ei ehkä aina ole oikeassa, mutta ne ovat edelleen järjestää sinulle henkilö he ajattelevat pidät, Hallam sanoo. "Online daters pysy internetissä tuntemattomia ihmisiä, siihen asti, kunnes he päättävät tavata offline.". 

Ja on olemassa tiettyjä näkökohdat yksittäisen ja myös potentiaalinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi tutustu alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis kuuluu: Onko sinulla vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Haluatko nauttia toistensa seurasta? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi ihminen, kun olet eri henkilö? 

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se kuuluu tehdä kumppanuus ovat yksinkertaisesti ole saatavilla profiilin," Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen tuki, että tuollaiset periaatteet ovat erittäin tärkeitä yhteyksiä, ja ovat ennustajat suhde menestys, hän toteaa.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja yksi piste sivustot ja sovellukset ovat valitsevat heille on, että kyky vain auttaa sinua tyydyttää enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen ammattiopinnot, joka on erityisesti analysoinut seksiseuraa tuloksia, on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi suhteet-toimintoa ja mikä ohjaa yksilöiden toisiaan aluksi. 

"Paljon siitä, mitä me voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimus on todella enemmän ekstrapoloimalla muista tyyppisiä tutkimuksia," Reis toteaa. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteellinen tutkimus, sekä eri tieteenalojen keksiä kokoelma ohjeita, miten luoda profiilin, miten valita puvut, ja miten lähestyä online-vuorovaikutusta. 

Luoda jopa dating profiili erityisiä keinoja ei suinkaan ole varmuutta siitä, kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry tulokset antavat joitakin viitteitä siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi ja miten määrittää, kuka ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa," hän toteaa. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi henkilö tosielämässä-- sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Hyödynnämme termi tarkoittaa "online-konferenssi," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili tietyllä tavalla ei suinkaan takuun täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat tukea," hän toteaa.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: